Kategorier
Huawei

Huawei Mate 30 Pro: nytt skal till enheten dyker upp

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu har nya uppgifter dykt upp!

Den senaste bilden på fodralet till Huawei Mate 30 Pro visar att mobilen troligtvis kommer få ett runt hål för alla bakre kameror. Utöver det ser vi att enheten troligtvis kommer få en LED-blixt och den fjärde kameran placerad ut mot kanten. När det kommer till specifikationer sägs det bland annat att Mate 30 Pro kommer få en 6,7 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med det nya chippet Kirin 990 under huven.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.