Huawei Mate 30 Pro: nytt skal till enheten dyker upp

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu har nya uppgifter dykt upp!

Den senaste bilden på fodralet till Huawei Mate 30 Pro visar att mobilen troligtvis kommer få ett runt hål för alla bakre kameror. Utöver det ser vi att enheten troligtvis kommer få en LED-blixt och den fjärde kameran placerad ut mot kanten. När det kommer till specifikationer sägs det bland annat att Mate 30 Pro kommer få en 6,7 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med det nya chippet Kirin 990 under huven.

Via

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/