Motorola One Action: flera pressbilder läcker ut

Det ser ut som att Moto kommer hålla ett event under morgondagen där tillverkaren kommer visa upp One Action. Nu har en ny bild fastnat på enheten!

Den senaste bilden på Motorola One Action visar att mobilen utrustats med tre kameror på baksidan tillsammans med ett hål på framsidan för den främre kameran. Utöver det ser vi att enheten kommer bli tillgänglig i minst två färger. Jag har sedan tidigare bland annat rapporterat om att One Action kommer få en 6,3 tumsskärm med Full HD+- upplösning.

https://twitter.com/evleaks/status/1161904120443412480?s=19
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.