Google och Android kan komma att bli en katastrof om det inte händer någonting snart

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Google kan komma att få problem med Android. Nu har ett inkommit nya uppgifter! Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Faktum är att om Google inte gör något direkt med Android så tror jag att det kan komma att gå illa för Google i framtiden. Det jag pratar om är naturligtvis att Google verkar skita i att det finns en hel del skadliga appar som tillverkaren behöver göra någonting åt så fort det bara går.

Jag tror och hoppas att Google insett detta och att man kommer skärpa till sig i framtiden!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!