Google Home Mini 2 med förbättrad Google Assistent läcker ut

Det ser ut som att Google trots allt kommer visa upp en uppföljare till Google Home under detta år. Nu har det inkommit nya uppgifter om Google Home Mini 2.

Eller rättare sagt ser det ut som att Google Home Mini 2 kommer heta Nest Mini. Den här enheten kommer troligtvis få ungefär samma storlek som första generationens Home Mini fast med mycket bättre ljud. Utöver det ser det ut som att den här högtalaren kommer få ett 3,5 mm uttag och att den kommer få ett fästa som man kommer kunna använda om man vill sätta upp den på väggen.

Den andra skillnaden är att Google dessutom kommer byta namn från Google Home Mini till Google Nest Mini istället. Något som också nämns är att Home Nest kommer få samma nya version av Google Assistent som kommer vara snabbare än Google Assistent som sitter i bland annat Google Home Mini.

Via

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!