Huawei: det här kan bli konsekvenserna…

Jag har under en längre tid rapporterat om att Huawei kan komma att bli av med sin licens för Android. Men vad kommer hända om Huawei kommer bli av med Android? Läs vidare för att ta reda på mer!

Jag misstänker att Huawei kommer få behålla Android, trots att dåren Donald Trump dröjer på att ge beskedet att Huawei kan fortsätta köra Googles operativsystem. Men vad kommer hända om Huawei inte kommer få fortsätta med Android?

Om så skulle bli fallet misstänker jag tyvärr att det kan bli riktigt stora konsekvenser för Huawei. Tillverkaren kommer då kicka ingång sitt operativsystem HarmonyOS men jag tror att Huawei kanske inte kommer få det att slå som tänkt eftersom att det lär vara ont om appar.

Ta en titt på Huaweis senaste enheter genom att klicka er vidare här.