Spotify försöker locka fler prenumeranter

Spotify har under dagen avslöjat att tillverkaren kommer börja förlänga tiden som man får testa på tjänsten. Vad menar du undrar ni? Läs vidare för att ta reda på det! 

Spotify har under en längre tid haft erbjudandet att man kan testa tjänsten i 30 dagar kostnadsfritt. Nu har det inkommit uppgifter om att Spotify kommer låta sina användare testa tjänsten i hela 90 dagar innan man måste fatta ett beslut om man vill uppgradera Spotify och betala eller om man vill fortsätta med gratisversionen av Spotify.

Via

Författare: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.