Posted in: Nyhet, Spotify

Efter hatstormen: Spotify tar tillbaka widgeten

Jag rapporterade för en tid sedan om att Spotify hade tagit bort sin widget för Android. Det var många som inte gillade det här beslutet och det var således många som hörde av sig till Spotify för att vissa sitt missnöje.

Det var som sagt många som rasade mot Spotify när de valde att ta bort den här widgeten. Detta är något som Spotify noterat och meddelat att man arbetat på att förbättra widgeten under tiden den varit borta och att den kommer komma tillbaka i en framtida uppdatering då en ansvarig på Spotify sagt följande i ett pressmeddelande:

Thank you for your feedback.

We value your input and ideas, and wanted to let you know that we have made some improvements to the performance and visuals of the Android Widget. We will be reinstating it in an upcoming release on Android. We’re always evolving and improving our app in order to provide the best experience…

Via