Vivo V17 Pro åker fast på flera bilder med specifikationer

Det ser ut som att Vivo kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen V17 Pro. Nu har bilder och specifikationer fastnat på enheten! 

Vi kan se att V17 Pro kommer bli tillgänglig i minst två kulörer. Utöver det kommer enheten få en 6,44 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 675 med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter som sagt fyra kameror i form av en primär 48 MP-kamera, en sekundär 8 MP-kamera samt dubbla 2 MP-kameror.

I övrigt har enheten fått ett 4100 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och Android 9 Pie från start.

Via

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.