Google Pixel 4 kan ha läckt ut på ny bild

I oktober det här året kommer Google troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Pixel 4-serien. Nu har nya uppgifter om Pixel 4 inkommit. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

Det ser ut som att Google Pixel 4 kan komma att bli tillgänglig i en drös olika kulörer. Mer specifikt ser det ut som att Google Pixel 4 kommer bli tillgänglig i färgerna grönt, ljus och mörkblått, grönt, korall och guld. Det kommer bli mycket intressant att se vilka färger Pixel 4 kommer bli tillgänglig i.

När det kommer till specifikationer sägs det att Pixel 4 kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med Snapdragon 855 och Android Q under huven.

Läs mer om filosofin bakom just dessa kulörer genom att klicka er vidare här.

 

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!