By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Huawei: det här vet du troligtvis inte om företaget

3 min read

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Huawei haft en svår tid och just nu har flera saker att fundera på. Nu har en ny video inkommit som jag misstänker att många av er kommer finna intressant! 

Det är Arun från YouTube-kanalen Mrwhosetheboss som nyligen skapat en ny video på sin YouTube.-kanal där han nämner tjugo saker som de flesta av oss troligtvis inte visste om Huawei. Hela videon kan ni se genom att kolla nedan!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...