By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Android Auto ser ut att vara tillgängligt i svenska Google Play

3 min read

Jag har rapporterat fram och tillbaka gällande Android Auto. Den senaste rapporten visade att Google tagit bort stödet för Android Auto.

Nu har en av er läsare hört av er till mig där personen i fråga förklarar att man sedan tidigare laddat hem en APK-version av Googles Android Auto men som redan nu alltså även ser ut att kunna styras från Google Play Store.

Detta borde betyda att ni som är intresserade av att testa Android Auto borde kunna hämta hem appen via APK då det inte ser ut som att den finns tillgänglig i Google Play Store för mig ännu i alla fall.

Tack Christian för tipset!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...