By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Apple introducerar Night Mode

3 min read

Under kvällens presentation så introducerade Apple en sak som jag önskat inse en mycket lång tid. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det ser alltså ut som att Apple inser dagen introducerat ett nytt läge för kameran i form av Night Mode som kommer göra det möjligt att ta skarpa bilder även i mörkret. Det här är som sagt ett läge som efterfrågats under en längre tid så det är bra att se att Apple äntligen kommit med det här läget!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...