Chromecast borde verkligen få en ny kontakt

Google kommer troligtvis hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast. Jag hoppas verkligen på en sak till nästa Chromecast! 

I takt med att Google Stadia kommer växa och bli en större plattform så hoppas jag verkligen att nästa Chromecast kommer få stöd för flera kontakter så att man även kommer kunna använda sin datorskärm som skärm för spel (det går just nu men upplevelsen är inte den optimala).

Det skulle till exempel vara trevligt med USB Type C bredvid HDMI-kontakten! Men det är bara vad jag tycker och önskar!
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.