Chromecast Ultra: kommer det någon uppföljare till den?

Google kommer troligen hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast vid namn Ultra II. Eller hur kommer det bli med den saken egentligen?

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Google kommer hålla ett event i oktober där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast. Men kommer Google visa upp en uppföljare till Chromecast Ultra eller hur kommer det bli med den saken? Jag misstänker inte att Google kommer visa upp någon ny Chromecast Ultra det här året men det återstår att se hur det kommer bli med den saken.

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.