Google Pixel 4 läcker ut på ännu en bild

Det haglar just nu läckor kring Google Pixel 4 och 4 XL. Nu ser det ut som att ännu en bild har läckt ut på enheterna som visar att de kommer bli lika som bär när det kommer till utsidan. 

Förra årets Pixel 3 och 3 XL såg lite annorlunda ut från varandra då 3 XL hade en flärp medans Pixel 3 hade en hacka ovanför och under displayen. Men med årets Pixel 4 ser det ut som att Google valt en kant ovanför displayen i bägge enheter medans kanten under displayen inte ser ut att bli stor – en mycket intressant design om ni frågar mig!

När det kommer till specifikationer vet vi att bägge enheter kommer få processorn Snapdragon 855 med Android 10 från start.

Via

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.