Google Pixel 4 XL: specifikationerna läcker ut

Google kommer förhoppningsvis hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp nya Pixel 4 XL. Det ser bland annat ut som att telefonen kommer få en 6,23 tumsskärm.

Den här telefonen kommer få en 6,28 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Det spekuleras även om att enheten kommer få en 90Hz uppdateringsfrekvens men det återstår att se hur det kommer bli med den saken!

Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 855 med 6/128 eller 8/256 GB inbyggt minne med Android 10 installerat från start.

Via

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.