Nya versionerna av Huawei P30 Pro kommer köra Android 10 med EMUI 10 direkt från start

För ett antal dagar sedan visade Huawei upp P30 Pro i två nya kulörer i form av en blå och en rosa version av P30 Pro. Nu har det framkommit nya uppgifter om de här nya kulörerna av P30 Pro som jag tror att flera skulle finna intressant! 

Det har nyligen framkommit att Huawei kommer leverera de nyaste versionerna av P30 Pro med Android 10 och EMUI 10 direkt från start. Det var många som ställde sig frågande till meningen ”With Android 10” som Huawei hade klottrat dit på affischen med de nya kulörerna, men nu vet vi vad det betydde!

Huawei P30 Pro börjar säljas i de nya kulörerna den 20 september i Europa. Det är ännu oklart om den här kulören kommer till Sverige.

Via
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.