Google Pay börjar importera kort på ett helt nytt sätt

Det ser ut som att Google under dagen börjat skicka ut en ny funktion som jag misstänker att många i USA kommer uppskatta. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

Det ser ut som att den senaste versionen av Google Pay kommer komma ihåg vilket kort du handlat på i USA så att du slipper lägga till kortet i appen nästa gång du ska till att betala med kortet i samma butik. Detta låter helt klart som en smart funktion och jag hoppas givetvis att den kommer bli tillgänglig i Sverige framöver.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.