Google Pixel 4 XL: flera specifikationer läcker ut

Google kommer troligen hålla ett event den 15 oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Pixel 4 XL.

Nu har ännu flera bilder läckt ut på Pixel 4 XL som visar att den här enheten kommer få en 6,28 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få processorn Snapdragon 855 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Enheten kommer också köra Android 10 från start och kommer som sagt bli tillgänglig i färgerna orange, svart och vitt.

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.