Huawei låter inte alla testa EMUI 10 – VAD FAN?!

Huawei SE meddelade för ett antal dagar sedan att tillverkaren släppt den första betan av EMUI 10 till Huawei P30 och P30 Pro. Men jag ser en klar nackdel i det här “spelet”. 

Jag tycker att hårdvara, alltså telefoner, surfplattor med mera från Huawei kan få vara begränsade. MEN jag förstår inte varför Huawei bara har ett antal platser för betatesting av ny mjukvara? Jag tycker att alla som vill ska få testa ny mjukvara, typ som Apple och Google gjort. Men i Huaweis fall är platserna “begränsade”.

Jag är ledsen att behöva skriva detta, men det känns som att Huawei gräver “sin egen grav” när man gör så här.

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!