Huawei låter inte alla testa EMUI 10 – VAD FAN?!

Huawei SE meddelade för ett antal dagar sedan att tillverkaren släppt den första betan av EMUI 10 till Huawei P30 och P30 Pro. Men jag ser en klar nackdel i det här ”spelet”. 

Jag tycker att hårdvara, alltså telefoner, surfplattor med mera från Huawei kan få vara begränsade. MEN jag förstår inte varför Huawei bara har ett antal platser för betatesting av ny mjukvara? Jag tycker att alla som vill ska få testa ny mjukvara, typ som Apple och Google gjort. Men i Huaweis fall är platserna ”begränsade”.

Jag är ledsen att behöva skriva detta, men det känns som att Huawei gräver ”sin egen grav” när man gör så här.

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.