Huawei Mate 30 Pro: det här vet vi om enheten

Huawei kommer hålla ett event den 19 september det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Mate 30 Pro. Men vad vet vi egentligen om den här enheten? 

Trots att det är över en vecka kvar tills att Huawei kommer avtäcka Mate 30 Pro så har tillverkaren avslöjat två saker om enheten. Den första är att enheten kommer med processorn Kirin 990, vilket kommer bli den första enheten från Huawei med den här processorn.

Utöver det vet vi att enheten kommer med gränssnittet EMUI 10 från start, vilket också kommer bli den första enheten som kommer med det nya gränssnittet från Huawei.

 

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.