By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Huawei Mate 30 Pro: kommer den verkligen till Sverige?

3 min read

Jag har sedan tidigare skrivit att Huawei kommer hålla ett event den 19 september det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Mate 30 Pro, men kommer den här modellen till Sverige?

Om jag tror något så tror jag att den kommer till Sverige, men det lär dröja längre än vanligt innan den här enheten kommer till Sverige eftersom att modellen med största sannolikhet kommer sakna Android under huven, ett problem som Huawei troligen kommer behöva lösa innan man kommer släppa Mate 30 Pro på den svenska marknaden.

Huawei har sedan tidigare bekräftat att man kommer släppa Mate 30 Pro i Kina som första land. Men det blir helt klart intressant att se om enheten kommer hit!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...