iOS 13: då släpps den skarpa versionen

Under gårdagen höll Apple ett event där tillverkaren visade upp nya telefoner och plattor för att bara nämna några nya saker som man visade upp. Nu har det inkommit nya uppgifter om när iOS 13 kommer släppas för allmänheten. 

Det ser ut som att iOS 13.1 i Public Beta-version släpptes under gårdagen. Nu har det inkommit uppgifter om att Apple kommer släppa den stabila versionen av iOS 13.1 till iPhone den 30 september det här året.

iOS 13 innehåller bland annat ett helt nytt utseende tillsammans med ett Dark Mode. Ni kan läsa mer om uppdateringen här.
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.