Kommer den nya iPhone att vara billig på Black Friday 2019?

Enligt prisjämförelsewebbplatsen PriceRunner är den bästa tiden att köpa den nya iPhone-modellen på Black Friday-försäljning som är den 29 november.

Stora återförsäljare har ofta bra erbjudanden och baserat på förra år Black Friday påstår de att priset kan sänkas med upp till 20 procent, men bara tiden kommer att visa om det kommer att hända igen.

Black Friday-konceptet startades ursprungligen i de fysiska butikerna i USA och har sedan dess spridit sig till hela Europa, där Black Friday 2019 mest av allt är ett online-evenemang där de bästa erbjudandena och de största rabatterna finns online.

Ett bra sätt att få en bra översikt över alla Black Friday-erbjudanden från butiker är att använda PriceRunners Black Friday 2019 sida. Därifrån kan du också söka efter specifika återförsäljare du letar efter erbjudanden från, väldigt snyggt!

black-friday-2019[15602].pngPriser från PriceRunner
Annons
Sidan laddas...
z