OnePlus kommer fixa allvarligt problem som man haft sedan länge

Det har nyligen framkommit uppgifter om att OnePlus kommer fixa en ”bugg” som tillverkaren haft i sina smartphones under en längre tid. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

Många har klagat på att OnePlus mobiler stänger ner appar otroligt snabbt och att mobilerna på det här sättet ”glömmer bort” apparna otroligt fort trots att mobilerna har plats i RAM-minnet att komma ihåg apparna. Nu har OnePlus gått ut på sitt forum och meddelat att man kommer skärpa till sig när det kommer till den här punkten genom att göra ”bättre” mjukvara i framtiden som inte kommer vara lika snabb att döda appar som ligger i bakgrunden.

 
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.