By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Därför har Samsung Galaxy S10 inte fått 90Hz

4 min read

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Samsung inte ser ut att köra på 90 Hz i sina smartphones och att jag tyckt det varit dåligt. Nu har det inkommit nya uppgifter om varför Samsung inte kört med 90Hz. 

Nu har det framkommit uppgifter om varför Samsung inte har utrustat några av sina smartphones som man släppt hittills på marknaden har saknat stöd för 90Hz. Enligt uppgifter beror det på att Samsung är rädda för att batteritiden ska vara usel om man väljer 90Hz.

Detta betyder troligtvis att den första telefonen från Samsung med 90Hz uppdateringsfrekvens kommer få ett rejält batteri. Det spekuleras om att det rör sig om Galaxy S11 och att det kommer bli Samsungs första smartphone med 90Hz, men det återstår att se!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...