Google kan ha skrotat den nyaste versionen av Chrome

Jag rapporterade för en tid sedan att Google troligtvis höll på att utveckla en ny funktion till Google Chrome som skulle göra det mycket smidigare att använda Google Chrome på mobiler utan pekskärmar. 

Den här funktionen skulle göra det enkelt att använda webbläsaren utan att behöva ha tillgång till en pekskärm. Nu ser det däremot ut som att Google kan ha lagt ner projektet då det ser ut som att en lina kod som skulle behövt funnits inte finns längre i koden, något som troligtvis kommer göra vissa oroliga så att säga.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!