Huawei Mate 30 Pro kan levereras med Android 10 ”utan Googles hjälp”

Den 19 september det här året kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Det har varit otroligt mycket snack om de här modellerna från Huawei. 

Med hjälp av diverse läckor vet vi nästan med all säkerhet att Huawei kommer leverera Mate 30-serien utan Android. Nu har det inkommit uppgifter om att Mate 30 Pro visst kan komma att levereras med Android men utan stöd från Google. Detta betyder att Huawei måste arbeta typ dygnet runt på att optimera en version av Android om den här uppgiften stämmer.

Det kommer bli mycket spännande att se hur det kommer bli med den saken! Spännande kommer det i alla fall bli!

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.