By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

OnePlus 7T: kommer den inte med 6 GB RAM?

3 min read

Med många modeller har OnePlus satsat på att utrusta dessa med en version med 6 GB arbetsminne. Men hur kommer det bli med den saken framöver? 

Jag misstänker att OnePlus 7T kanske bara kommer bli tillgänglig i två versioner. Däremot tror jag att bägge varianter kommer med 8 GB RAM-minne under huven. Jag har sedan tidigare rapporterat om att 7T kommer få en 6,4 tumsskärm med 90Hz med processorn Snapdragon 855+ under huven.

 

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...