OnePlus Zen Mode får nya funktioner

OnePlus har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Zen Mode. Vad innehåller den här uppdateringen för nytt och spännande? Läs vidare för att ta reda på det!

Det ser ut som att den här uppdateringen innebär att du kan ställa in att du vill vara i fred i antingen 20, 30, 40 eller 60 minuter. Den här funktionen kan vara bra om du vet att du använder din smartphone lite för mycket och helt enkelt behöver koppla av.

Utöver det ser det ut som att OnePlus lagt till en funktion som kommer göra det möjligt att ställa in en viss tid så du ska ta det lungt. Det kommer minst sagt bli intressant att se hur långt OnePlus kan fortsätta att utveckla funktionen!

Via

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!