By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Så här ser nya Google Assistent ut på Pixel 4

3 min read

Det ser ut som att Google kommer hålla ett event den 15 oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Pixel 4. Nu har nya uppgifter inkommit gällande Google Assistent på enheten. 

Det ser ut som att Google Pixel 4 kommer anlända först med nya Google Assistent som bland annat kommer vara snabbare på att svara på frågor jämfört med dagens Google Assistent. Utöver det ser vi att nya Pixel 4 kommer få det nya gränssnittet för Google Assistent som innebär att du kommer svepa från botten av enheten för att få fram Google Assistent.

 

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...