By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Android Auto ser ut att ha flera buggar

3 min read

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Android Auto kan komma till Sverige i framtiden. Nu har det inkommit nya uppgifter om buggar.

Det ser som sagt ut som att det finns en hel del buggar av Android Auto, speciellt för dom som har hämtat hem en APK-version av programmet. Det rör sig bland annat om en bugg som har med Google Assistent att göra som innebär att den smarta assistenten svarar fel, något som inte känns speciellt bra.

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...