By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Chromecast: behövs det någon mer sådan?

3 min read

Jag har under en längre tid rapporterat om att Google troligtvis kommer hålla ett event nu i oktober det här året där tillverkaren inte bara kommer visa upp nya smartphones utan även en del andra prylar.

2n sv de frågor som kommit upp är om Google kommer visa upp någon ny Chromecast. Jag tror inte att Google kommer visa upp någon ny Chromecast i och med att det inte läckt ut något kring den här enheten, och därför tror jag inte att förra årets Chromecast kommer få någon uppföljare det här året.

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...