By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Google Assistent får nu Dark Mode

3 min read

Google har under dagen börjat skicka ut ett nytt läge till Google Assistent som jag misstänker att många kommer uppskatta. Läs vidare för att ta reda på mer!

Det ser som sagt ut som att Google under dagen börjat rulla ut Dark Mode till Assistent till diverse olika smartphones. Den här uppdateringen innebär att du kommer kunna välja mellan att köra Light eller Dark Mode på din enhet. Jag misstänker att det kommer vara många som kommer uppskatta den här funktionen då den varit hett eftertraktad i takt med att Google skickat ut Dark Mode till andra appar och program.

Uppdateringen skickas ut löpande världen över till alla Google Assistent-enheter.

Via

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...