By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Google Camera 7.0 läcker- kommer i Pixel 4

3 min read

Det ser ut som att Google kommer introducera en hel del nytt när det kommer till Pixel 4 och 4 XL. Inte nog med en helt ny design så ser det även ut som att Google kommer ha fixat en del saker under huven! 

En av dessa saker är Google Camera som kommer nå version 7 i och med släppet av Google Pixel 4. Det ser ut som att den här versionen av Google Camera kommer få ett mer maximalistiskt utseende med mindre kanter i själva gränssnittet, något som kommer innebära att viewfindern kommer bli större.

Utöver det ser det ut som att Google bland annat flyttat ner kamerainställningarna till botten, troligtvis för att göra appen lättare att hantera med en hand. Ni kan ta reda på mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...