iPhone 11 Pro finns fortfarande i lager

Klockan 14:00 idag öppnade Apple sin förbokning för nya iPhone 11 Pro och 11 Pro Max. Men det ser ut som att de flesta varianterna tagit slut fort. Läs vidare för att ta reda på mer! 

Det ser ut som att iPhone 11 Pro med 64 GB inbyggt minne kommer skickas inom ”5-7 arbetsdagar”. Det kan jämföras med samma version av 11 Pro Max som ser ut att skickas inom ”2-3 veckor”. Det ser därmed ut som att Apple har ett mycket begränsat antal iPhones i lager så här i början.

Ni kan ta reda på mer via Apples hemsida.

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.