OnePlus 7T och 7T Pro kan skeppas 15 oktober

Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event den 10 oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna 7T och 7T Pro. Nu har det inkommit nya uppgifter kring dessa! 

Det ser som sagt ut som att man kommer kunna förboka OnePlus 7T och 7T Pro från och med den dagen OnePlus presenterar mobilerna men det ser alltså ut som att OnePlus 7T och 7T Pro kommer börja skeppas från och med 15 oktober det här året. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken.

Som jag skrivit om tidigare kommer OnePlus 7T bland annat få en 6,55 tumsskärm med Full HD+- upplösning som höjdpunkt medans OnePlus 7T Pro kommer få ett 4085 mAh-batteri som höjdpunkt jämfört med sin föregångare.

 

 

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.