OnePlus 7T Pro: här är specifikationerna

OnePlus 7T Pro kommer bli en mindre uppgraderad version av OnePlus 7 Pro. Det har framgått sedan tidigare. Här är samtliga specifikationer för den kommande enheten från OnePlus! 

Det ser ut som att enheten kommer få en 6,65 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Givetvis med en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få processorn Snapdragon 855+. Varianten som listas här har 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne, men jag misstänker att telefonen även kommer bli tillgänglig i andra minnesversioner.

På baksidan sitter tre kameror i form av en primär 48 MP-kamera, en sekundär 16 MP-kamera för vidvinkel samt en 8 MP-kamera för zoom. På framsidan sitter en ensam 16 MP-kamera.

I övrigt har enheten fått ett 4085 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och Android 10 från start. Som ni säkert kan se har OnePlus inte stoppat in mycket nytt i OnePlus 7T Pro jämfört med 7 Pro.

Via

Författare: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.