By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

OnePlus 7T Pro: här är specifikationerna

3 min read

OnePlus 7T Pro kommer bli en mindre uppgraderad version av OnePlus 7 Pro. Det har framgått sedan tidigare. Här är samtliga specifikationer för den kommande enheten från OnePlus! 

Det ser ut som att enheten kommer få en 6,65 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Givetvis med en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få processorn Snapdragon 855+. Varianten som listas här har 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne, men jag misstänker att telefonen även kommer bli tillgänglig i andra minnesversioner.

På baksidan sitter tre kameror i form av en primär 48 MP-kamera, en sekundär 16 MP-kamera för vidvinkel samt en 8 MP-kamera för zoom. På framsidan sitter en ensam 16 MP-kamera.

I övrigt har enheten fått ett 4085 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och Android 10 från start. Som ni säkert kan se har OnePlus inte stoppat in mycket nytt i OnePlus 7T Pro jämfört med 7 Pro.

Via

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Annons
Sidan laddas...