OnePlus Oxygen OS fyller 1500 dagar – firas med plantering av träd

OnePlus gränssnitt OxygenOS har nyligen fyllt 1500 dagar. Detta är något som OnePlus nyligen har uppmärksammat på ett lite speciellt sätt som jag inte sett någon annan tillverkare göra förr. 

Det ser nämligen ut som att OnePlus kommer plantera ett träd för varje person som taggar innehåll på Twitter med #OxygenOS. Det här är som sagt ett lite udda sätt att fira på men ändå roligt! Läs mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.