By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Samsungs kommande gränssnitt One UI 2.0 kommer ta Emojis till en ny nivå

3 min read

I och med lanseringen av Galaxy S11, eller kanske något tidigare, kommer Samsung troligtvis visa upp det nya gränssnittet One UI 2.0. Nu har det inkommit nya uppgifter om en funktion som det här nya gränssnittet kommer erbjuda. 

Brukar du har svårt att välja en passande emoji till dina konversationer? Då är du troligtvis inte den enda. Det ser nämligen ut som att Samsungs kommande version av One UI, version 2.0, kommer föreslå passande emojis till just det du skriver om. Det ser därmed ut som att Samsung kommer ta sitt tangentbord till nästa nivå och det kommer bli ruskigt intressant att se hur bra det kommer fungera!

Läs mer om nyheten genom att klicka här.

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...