Förvirringen: iPhone 11 Pro och 11 Pro Max sägs nu komma med 6 GB RAM

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att iPhone 11 och 11 Max Pro ser ut att komma med 4 GB RAM. Nu har det inkommit nya uppgifter om hur mycket RAM de här modellerna fått.

Nu har det inkommit uppgifter om att modellerna har fått 6 GB RAM och inte 4 GB RAM som det sagts tidigare. Det är ju bara bra att Apple utrustat sina modeller med 6 GB RAM eftersom att ju mer desto bättre så att säga!

Via

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: