Huawei Mate 30 Pro: kommer den bli billigare än väntat?

Huawei kommer troligtvis hålla ett event den 19 september det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Mate 30 Pro. Nu har det inkommit nya spekulationer.

Jag misstänker att Huawei Mate 30 Pro kan komma att bli billigare än förra årets Mate 20 Pro om det visar sig att enheten kommer må Sverige. Detta tror jag skulle vara en knep för Huawei att få folk att köpa Mate 30 Pro då jag misstänker att de kan komma att bli väldigt svårsåld utan Android.

Det kommer däremot bli mycket spännande att se hur det kommer bli med den saken.

Huawei Mate 30 Pro kommer troligtvis rå specifikationer så som processorn Kirin 990 tillsammans med en 6,6 tumsskärm med Quad HD+- upplösning med en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Det blir däremot mycket intressant vart se!
Senaste nytt från bloggen

Close