By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Huawei Mate 30 Pro: kommer den bli billigare än väntat?

3 min read

Huawei kommer troligtvis hålla ett event den 19 september det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Mate 30 Pro. Nu har det inkommit nya spekulationer.

Jag misstänker att Huawei Mate 30 Pro kan komma att bli billigare än förra årets Mate 20 Pro om det visar sig att enheten kommer må Sverige. Detta tror jag skulle vara en knep för Huawei att få folk att köpa Mate 30 Pro då jag misstänker att de kan komma att bli väldigt svårsåld utan Android.

Det kommer däremot bli mycket spännande att se hur det kommer bli med den saken.

Huawei Mate 30 Pro kommer troligtvis rå specifikationer så som processorn Kirin 990 tillsammans med en 6,6 tumsskärm med Quad HD+- upplösning med en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Det blir däremot mycket intressant vart se!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...