Huawei: hur kommer vi i Sverige kunna påverkas?

Som de flesta troligtvis vet går det inte bra för Huawei just nu. Det känns helt klart som att tillverkaren behöver göra något för att ”rädda sig själva”. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Den här artikeln kommer handla om hur Huawei Ken komma att påverkas i Sverige om det visar sig att man kommer bli av med Android. Det som främst antagligen kommer hända är att du kommer kunna flasha in Android i din enhet men att du inte kommer kunna ladda ner appar via en vanlig Google Play Store utan att du kommer behöva ladda ner dessa program via APK.

Förhoppningsvis kommer detta innebära att du kommer kunna ladda gem appar så som BankID, men det återstår att se hur det kommer bli med den saken.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...