Huawei: hur kommer vi i Sverige kunna påverkas?

Som de flesta troligtvis vet går det inte bra för Huawei just nu. Det känns helt klart som att tillverkaren behöver göra något för att ”rädda sig själva”. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Den här artikeln kommer handla om hur Huawei Ken komma att påverkas i Sverige om det visar sig att man kommer bli av med Android. Det som främst antagligen kommer hända är att du kommer kunna flasha in Android i din enhet men att du inte kommer kunna ladda ner appar via en vanlig Google Play Store utan att du kommer behöva ladda ner dessa program via APK.

Förhoppningsvis kommer detta innebära att du kommer kunna ladda gem appar så som BankID, men det återstår att se hur det kommer bli med den saken.

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: