in

Pressbild på Huawei Mate 30 läcker ut

Det ser ut som att Huawei kommer hålla ett event nu på torsdag där tillverkaren kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu har ett inkommit nya uppgifter om Mate 30.

Det har nyligen släpps en ny bild på Huawei Mate 30 som visar att den här enheten troligtvis kommer få en ännu mindre flärp jämfört med Mate 30 Pro. Det ser däremot inte ut som att den här enheten kommer få samma avancerade teknik på framsidan som just Mate 30 Pro.

Utöver det ser det ut som att Mate 20 kommer få fyra kemeror på baksidan med en LED-blixt.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

OnePlus 7T visas upp 10 oktober

Great Dane Airlines startar upp nya linjer till Arlanda och Landvetter