SAS får nytt utseende på sina flygplan från och med Airbus A350-900XWB

SAS har just nu totalt åtta Airbus A350-900XWB på beställning där den första modellen med modellnamn MSN358 förväntas vara redo för ankomst till Köpenhamn under januari-månad nästa år. Nu har det framkommit ännu en spännande nyhet! 

SAS har haft likadan målning på sina plan sedan 1998 med en blå fena och motorer i orange. I och med Airbus A350-900XWB så kommer SAS däremot ha gjort om sitt livery en del i och med Airbus A350. Det är oklart hur den nya målningen kommer bli, men jag hoppas att den nya målningen kommer bli mer stilren jämfört med den nuvarande målningen.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

 

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: