SAS får nytt utseende på sina flygplan från och med Airbus A350-900XWB

SAS har just nu totalt åtta Airbus A350-900XWB på beställning där den första modellen med modellnamn MSN358 förväntas vara redo för ankomst till Köpenhamn under januari-månad nästa år. Nu har det framkommit ännu en spännande nyhet! 

SAS har haft likadan målning på sina plan sedan 1998 med en blå fena och motorer i orange. I och med Airbus A350-900XWB så kommer SAS däremot ha gjort om sitt livery en del i och med Airbus A350. Det är oklart hur den nya målningen kommer bli, men jag hoppas att den nya målningen kommer bli mer stilren jämfört med den nuvarande målningen.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...