Sony Xperia ZX4 dyker upp på koncept

Det har nyligen dykt upp ett koncept på en enhet som kallas för Sony Xperia ZX4. Den här enheten ser ut att bli mycket spännande om Sony kommer visa upp en sådan här fräck enhet. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

Det ser ut som att konceptet på Sony Xperia ZX4 visar att enheten kommer se ut som en vanlig smartphone men som även kommer kunna fällas ut på undersidan liksom ovanför displayen och på så sätt få ännu mer skärm på framsidan. Det kommer bli mycket intressant att se om Sony kommer visa upp en smartphone som kommer se ut så där eller hur det kommer bli med den saken!

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...