Xperia 1 får stöd för två nya tekniker i Netflix

Det ser ut som att Netflix under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Xperia 1. Vad för nytt innehåller den här uppdateringen för nytt? Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

Det ser ut som att den här uppdateringen för med sig stöd för HD och HDR10-stöd för Sony Xperia 1. Det innebär att du kommer kunna uppleva Netflix på ett helt nytt sätt, något som jag bland annat kommer gilla.

Jag hoppas däremot att Netflix kommer släppa flera filmer i formatet 21:9 inom kort.

Via

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: