Airbus A380-800 9H-MIP besökte Arlanda igår

Den har redan kommit två gånger. Igår var det dags igen för 9H-MIP från HiFly Malta att göra entré på nytt på svensk mark. 

Det är Norwegian som hyrt in den här skönheten då bolaget har problem med ett antal Boeing 787-modeller som just nu står strandade på marken. HiFly Maltas Airbus A380-800 förväntas även komma en sväng senare idag så om du ännu inte hunnit plåta maskinen så finns chansen även idag!

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...