Google har utvecklat egen hårdvara för Android TV

Android TV är en dyrare version av Chromecast skulle man kunna säga. Istället för att vara beroende av en smartphone som du behöver med Chromecast så hittar du allt på TV:n med en Android TV-box. 

Nu har Google visat upp en egen hårdvara för Android TV. Precis som hos konkurenterna har den här enheten fått en fjärrkontroll och en ”låda” (som är själva Android TV:n). Dessutom laddas den här enheten med USB Type C.

Det verkar däremot inte som att den här produkten kommer bli tillgänglig för oss konsumenter utan för Googles kunder.

Via

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: