Airbus A220 skadad under tillverkning

Det har nyligen framkommit att en Airbus A220 som skall till amerikanska Delta Airlines har skadats när flygplanet höll på att utvecklas. Men vad berodde skadan på? 

Det framkommer att det blivit något fel i den amerikanska fabriken där den första Airbus A220-kärran som tillverkas i USA tillverkades då det kom in skum från lokalen i flygplanet som ledde till att det blivit förstört. Förhoppningsvis kommer Airbus kunna leverera det här planet till sin kund inom en snar framtid!

Läs mer om nyheten här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...